Køb & salg af nye & brugte MC Finansiering tilbydes Eget værksted & døgnservice

Vi blev også Årets Hondaforhandler i 2014

​Morten Agerbæk, direktør for Honda Motorcykler i Danmark, og Henrik Rydberg, Rydbergs MC,

med det synlige bevis på det gode resultat i Aidt. Motorcyklerne, der står ved, er 2015-modeller fra Honda,
og Rydbergs MC har sat kursen mod et nyt godt år, idet der allerede er solgt flere af de nye modeller, der kom til Aidt kort tid før jul.

For andet år i træk er Rydbergs MC i Aidt blevet hædret som den mest sælgende Hondaforhandler i Danmark.

En væsentlig del af de motorcykler fra Honda, der kom til importøren i Danmark, kørte deres første meter ud over kantstenen i Aidt, hvor Rydbergs MC i snart 10 år har været autoriseret Hondaforhandler.

- Vi er naturligvis stolte af, at det igen er os, der har solgt flest Honda, siger Mette Rydberg og Henrik Rydberg, indehavere af Rydbergs MC i Aidt.

Honda-hæderen var for Rydbergs MC kronen på værket i et år, hvor både salg og økonomi var mere end tilfredsstillende og placerede firmaet blandt de absolut førende i en branche, der ellers gennem snart flere år har været trængt.

- Vi har solgt mere end 20 procent af de Hondamotorcykler, der er solgt i Danmark i 2014, og vi er selvfølgelig oven ud tilfreds med, siger Henrik Rydberg.

Baggrunden for succesen og de flotte salgstal skal blandt andet findes i den gode service og kundekontakt, som forretningen er kendt for og som gør, at kundekartoteket dækker hele landet.

Dertil kommer en meget bevidst indkøbspolitik.

- Vi køber ind, så vi kan sælge til vore kunder til den helt rigtige pris, forklarer Henrik Rydberg.

Tendensen fra sidste år er fortsat de første uger i 2015, hvor der på trods af, at vejret ikke er til kørsel på motorcykler, allerede er solgt flere nye Honda-motorcykler.

​-Henrik Rydberg og Mette Rydberg har i 30 år drevet Rydbergs MC. Både i 2013 og 2014 har Rydbergs MC været den bedst sælgende Hondaforhandler i Danmark, og Henrik kan næsten ikke få armene ned.

Rydbergs MC | Overgårdsvej 3, Aidt | 8881 Thorsø | Tlf.: 86 96 69 80

Åbningstider:

Mandag - fredag: 08:00 - 17:30

Lørdag: 09:00 - 13:00

Søndag: Hviledag - Lukket alle helligdage