​Køb & salg af nye & brugte MC

​Finansiering tilbydes

​Eget værksted & døgnservice

​Mor fik støvsuget - igen

Rigtig godt nytår til jer alle!

Så har mor fået støvsuget, og vi har fået sagt godt nytår sammen med mere end 150 kunder og gæster, der var sammen med os på værkstedet på årets sidste dag. (Se billedgalleri længere nede).

2015 har været et godt, men også meget travlt år i firmaet.

Året kulminerede allerede i foråret, da vi havde 2500 gæster til vores åbent hus-arrangement, hvor vi også fejrede vort 30 års jubilæum.

Vi er glade for den store opbakning fra jer kunder, når vi arrangerer noget. -  såvel som i hverdagen som når vi laver et specielt arrangement.

Blandt andet havde vi en meget overvældende dag den sidste lørdag i oktober, hvor der kom 1000 gæster til hyggelørdag med rundstykker og pølser på grillen.

Vi har på salgssiden haft et forrygende år, hvor vi er kommet godt i gang som Suzuki-forhandler.

Vi kan med glæde og stolthed konstatere, at vi er førende i Danmark, hvad angår nysalg.

For tredje år i træk har vi i 2015 været den mest sælgende Honda-forhandler i Danmark, og også som Kawasaki-forhandler placerede vi os i 2015 som årets mest sælgende forhandler.

Vi tilpasser løbende firmaet i forhold til udviklingen, og seneste nyt er, at vi lige efter nytår får tag over hele vort udendørs udstillingsområde.

Vi er glade for, at den måde vi har valgt at drive firmaet på, stadig bliver godt modtaget blandt kunderne, nye som gamle.

Godt nytår og tak for året, der er gået, til både kunder og alle samarbejdspartnere.

Mette Rydberg - Henrik Rydberg

4.6 stjerner ud af 5 baseret på mere​ end 155 anmeldelser på Facebook

4.5 stjerner ud af 5 baseret på mere end 223 anmeldelserGoogle