​Køb & salg af nye & brugte MC

​Finansiering tilbydes

​Eget værksted & døgnservice

​Godt nytår

Med et hyggeligt arrangement på værkstedet 31. december, hvor vi havde 2-300 gæster til "Mens Mor Støvsuger", kan vi se tilbage på et godt år.

Mest markant i 2016 var, at vi fik overdækket hele vort udendørs udstillingsareal.

300 kvadratmeter giver god plads til lidt mere end 100 salgsklare motorcykler, som vi nu kan præsentere på en meget bedre måde end tidligere.
​At vi også sparer tre-fire timer hver dag på at trække de mange motorcykler ud om morgenen og ind igen om aftenen, er vi selvfølgelig også glade for.

Vore kunder har også taget godt imod taget, og vi er overbevist om, at vi har gjort en god og rigtig investering.

2016 blev det første hele år som autoriseret Suzuki-forhandler.

Nysalg af motorcykler er steget, og vi er fulgt godt med på vore tre mærker, Honda, Kawasaki og Suzuki. Vi har solgt mere i 2016 end tidligere.

Salget er jævnt fordelt på de tre mærker, og selv om tallene ikke er gjort endeligt op alle steder, kan vi allerede nu konstatere, at vi fastholder vores position som en af landets mest sælgende forhandlere.

I skrivende stund - 31. december - peger tallene på, at vi bliver mest sælgende Kawasakiforhandler, hårdt presset af en af vore gode kolleger.

Hos Honda ligner det en andenplads, mens vi er nr. 3 eller 4 blandt Suzuki-forhandlerne.

Også på brugt-siden har vi haft et rigtig pænt salg. Vi tror på, at det blandt andet skyldes vores to års garanti på brugt samt vores overdækning af udstillingsarealet, der gør, at vi altid kan præsentere flotte og køreklare brugte motorcykler, også når det regner.

Vi er stolte af tallene, og vi vil gerne takke vore kunder for deres støtte og opbakning til Rydbergs MC.

Vi er glade for, at den måde vi har valgt at drive firmaet på, stadig bliver godt modtaget blandt kunderne, nye som gamle.

Rigtig godt nytår og tak for året, der er gået, til både kunder og alle samarbejdspartnere.

Mette Rydberg - Henrik Rydberg

4.6 stjerner ud af 5 baseret på mere​ end 155 anmeldelser på Facebook

4.5 stjerner ud af 5 baseret på mere end 223 anmeldelserGoogle