​Køb & salg af nye & brugte MC

​Finansiering tilbydes

​Eget værksted & døgnservice

Trods sne og slud .... fik vi Bakken åbnet

Med en start fra Aidt, hvor termometret ikke var kommet over 0 grader, var der lagt op til en kølig tur for omkring 12 vikinger på to hjul, der efter en gang rundstykker satte kursen østpå.

Flere stødte til ved Ejer Bavnehøj og Kildebjerg, og vi var en pæn flok, da vi passerede Storebælt.

undervejs havde vi er par snebyger på Fyn og lidt regn på Sjælland, inden vi rullede ind på Nørrebrogade kl. 16.45.

Så var der et par timer til hygge og dækspark, inden et sandt lydinforno eksploderede lidt i syv, da de mange tusinde motorcykler blev startet og testet for fulde omdrejninger.

13,5 kilometer til Bakken tog godt en halv time, og undervejs var der tusinder - ja, måske titusinder - af mennesker, der kiggede på.

Fra børn til gamle - et sted i begyndelsen af turen hilser vi altid på beboerne på et plejehjem, der alle er kørt ud til kantstenen - i kørestol, med rollator, på krykker eller bare arm i arm med en ansat. De fleste hyllet ind i masser af tæpper og alle vinkende og i højt humør.

masser af folk langs ruten og adskillige setder små grillfester på altanerne. Hyggeligt at kigge på, når man ruller forbi.

Så en time eller to på Bakken, inden turen gik til et aller andet overnatningssted i nærheden - eller de næsten 350 kilometer tilbage til Midtjylland.

Jan og Martin siger TAK FOR TUREN - - det var ikke sidste gang.

4.6 stjerner ud af 5 baseret på mere​ end 155 anmeldelser på Facebook

4.5 stjerner ud af 5 baseret på mere end 223 anmeldelserGoogle